Tarih: 25.01.2026 13:44

BAKAN ŞİMŞEK ASYA FİNANS FORUMU İÇİN HONG KONG’DA

Facebook Twitter Linked-in

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Hong Kong'a gitti. Bakan Şimşek, yarın düzenlenecek Asya Finans Forumu kapsamında "Fostering Cooperation for Shared Success" başlıklı panelde konuşma yapacak.

Panel, Hong Kong Finansal Hizmetler ve Hazine Bakanı Christopher Hui Ching-yu'nun moderatörlüğünde gerçekleştirilecek.

ÜST DÜZEY RESMİ TEMASLAR

Bakan Şimşek'in Hong Kong ziyareti çerçevesinde üst düzey resmi temaslarda bulunması da planlanıyor. Bu kapsamda Şimşek'in, Hong Kong Özel İdare Bölgesi Baş Yöneticisi John Lee Ka-chiu ile Finansal Hizmetler ve Hazine Bakanı Christopher Hui Ching-yu ile ikili görüşmeler yapması bekleniyor.

Şimşek'in ayrıca Asya Altyapı Yatırım Bankası (AIIB) Başkanı Zou Ciayi ile baş başa bir görüşme gerçekleştirmesi öngörülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —