Bayrampaşa Belediyesi seçimlerinin iptaline ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Sarı yazılı açıklamada bulundu
CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı Bayrampaşa Belediyesi seçimlerinin iptal edilmesinin ardından yaptığı yazılı açıklamada karara tepki gösterdi. Başkan Sarı açıklamasında "İktidar yine hukuk sopasıyla belediyelerimizi ele geçirmeye çalışıyor. AKP ne kadar çabalarsa çabalasın kaybetmeye mahkumdur.
TEK SUÇU AKP'Yİ YENMEK
Tutuklu Bayrampaşa Belediye Başkanımız Hasan Mutlu masumdur. Onun tek suçu AKP'yi yenmektir.
ALLAH DA BİLİYOR MİLLET DE BİLİYOR
Bugün alınan yürütmeyi durdurma kararı ile bir kez daha gördük ki ne hak tanıyorsunuz ne hukuk. Seçimle kaybettiniz durmadınız, kurayla kaybettiniz durmadınız. Bugün bu yapılanlar yanınıza kâr mı kalır sanıyorsunuz! Allah da biliyor millet de biliyor ki Bayrampaşa Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi'nin kazandığı bir belediyedir.