Tarih: 02.11.2025 14:10

GALATASARAY, TRABZONSPOR KARŞISINDA TAKILDI: SİNAN ENGİN’DEN SERT ELEŞTİRİLER

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Rams Park'ta Trabzonspor'u konuk etti. Gol sesi çıkmayan mücadele 0-0 sona ererken, sarı kırmızılılar namağlup liderliğini sürdürdü.

Maçın ardından Asist Analiz YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan spor yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray'ın hücum performansını eleştirerek çarpıcı ifadeler kullandı.

"Bir tek Sane bir şeyler yapmaya çalıştı"

Engin, Galatasaray'ın yıldızlarının etkisiz kaldığını belirterek, "Galatasaray'da yıldız oyuncular durunca takım da duruyor. Bir tek Sane bir şeyler yapmaya çalıştı. Fatih Tekke dersine çok iyi çalışmış. Barış Alper'i hep dışarıya attılar." dedi.

"Yunus ve Barış'ın kötü hali hiç çekilmiyor"

Yorumlarına devam eden Engin, özellikle iki oyuncunun performansını sert dille eleştirdi:

"Galatasaray'ın muhteşem üçlüsünü Trabzonspor pasifize etti. Osimhen, Yunus Akgün ve Barış Alper Yılmaz'ı kaybetti. Yunus ve Barış'ın kötü hali hiç çekilmiyor."

"Galatasaray taraftarı vasatı affetmiyor"

Barış Alper Yılmaz'ın performansını değerlendirirken taraftara da mesaj veren Engin, şu ifadeleri kullandı:

"Barış Alper Yılmaz bu yetenekte bir oyuncu değil. Düşüşü devam ediyor, yeteneğinden kaybeder mi bir adam? Fizik olarak kötüysen yeteneğin de gider. Galatasaray taraftarı vasatı affetmiyor. Yuhalandı yine. Galatasaray taraftarında hiç vefa yok."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —