Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik başlatılan operasyon kapsamında belediye binasında arama yapılırken, Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
İHALE SÜREÇLERİNE YÖNELİK SUÇLAMALAR
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet suçlarına ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde harekete geçti. Operasyon kapsamında belediye binasında arama gerçekleştirilirken, çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi.
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ UYAN GÖZALTINDA
Operasyon çerçevesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan'ın gözaltına alındığı belirtildi. Soruşturmanın gizlilikle yürütüldüğü ve operasyon kapsamında gözaltı sayısının artabileceği kaydedildi.
Yetkililerden operasyona ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken, soruşturmanın genişletilerek devam ettiği bildirildi.