Tarih: 25.11.2020 14:42

AKP'Lİ TUTUŞ'TAN İZMİT BELEDİYESİ'NE ELEŞTİRİ!

Facebook Twitter Linked-in

KÖY YOLLARI İÇİN ELEŞTİRDİ

Yolların bakım ve onarının ağır kış şartlarıyla karşılaşmadan acil yapılması gerektiğini ifade eden Tutuş, İzmit Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

 

“BİR KEZ DAHA UYARIYORUM KIŞ GELMEDEN YAPILSIN”

Belediyenin işleri yavaş yaptığını iddia ederek sitem eden AK Parti Meclis Üyesi Muharrem Tutuş uyarısında şu ifadelere yer verdi; “Lütfen kış bastırmadan köy yollarımızdaki tamir ve bakımlara başlayıp, hızlıca bitirelim. Meclis toplantımızda önerge verdik olmadı, bir kez daha hatırlatıyorum. Özellikle su aboneliklerinde kazılan yolların tamiri ve asfaltlanması için, vatandaşlarımız İzmit Belediyesi'ne tamir paralarını yatırmalarına rağmen, bu tamir ve bakımların yapılmadığını ve özellikle köylerimizde çok uzun sürdüğünü söyleyip ilgilileri uyarmıştık.

 

“KENDİ ABONELİĞİ OLAN KAZININ BİLE TAMİRİNİ YAPMADI”

Ancak gelinen noktayı sizlerle paylaşmak isterim. Bırakın vatandaşın tamir ve bakımını yapmayı, İzmit Belediyesi Emirhan mahallemizde kendi bahçesi için kazdığı ve su aldığı, kendi aboneliği olan kazının tamirini bile ne zaman yapacak bekliyor ve takip ediyoruz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —