ALPASLAN SEFERTAŞ, EMLAK SEKTÖRÜNE YENİ BİR SOLUK GETİRECEK

Redstone Ailesi' ne katılan Alpaslan Sefertaş, Gebze'deki yeni açılışıyla emlak sektörüne yeni bir soluk getirecek.

GÜNDEM 3.12.2021 19:53:00 0
ALPASLAN SEFERTAŞ, EMLAK SEKTÖRÜNE YENİ BİR SOLUK GETİRECEK

Diamond Club ödüllü, Dünya Ciro Şampiyon ünvanlı emlak dünyasının tecrübeli ismi Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruculuğu gerçekleşen Redstone Ailesi'ne katılan Alparslan Sefertaş, cumartesi günü Gebze şubesi ile sektörde yeni bir soluk estirecek.


Dünya emlak sektöründe sözsahibi ve öncü bir kuruluş yapısı olma yönünde hızlı bir strat veren Redstone kısa zamanda franchising ağını genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gebze şubesinin açılışını Cumartesi günü gerçekleştirecek olan Redstone Amerika, İngiltere ve Türk Cumhuriyetleri'nde daha önce yaptığı açılışlarla çalışmalarına devam ediyor.
Redstone’nin ilk franchising şubeleri arasında ilke imza atan Yatırım Emlak Gebze ofisi yeni vizyonu ile müşterilerini misafir konumunda ağırlamaya hazırlanıyor.
Alpaslan Sefertaş’ın sahibi olduğu Redstone Gebze Arapçeşme şubesinin açılışı Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın katılımı ile 4 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'da gerçekleşecek.Arapçeşme mahallesi Kavak Caddesi Sefa Apartmanı no 17 kat 2 daire 6 Gebze adresinde hizmet verecek Redstone Gebze’nin azılışına tüm Gebzelileri davet eden Alpaslan Sefertaş “ Sayın Başaran’ı ve Gebzelileri açılışımızda ağırlamanın heyecanını yaşayacağız. Emlak sektöründe bir dünya markası olma hedefine Redstone ailesi olarak ulaşacağımıza inanıyorum. Redstone Gebze bölgemize hayırlı olsun.” Dedi.

Yorum