BAŞARILI TAEKWONDOCU'NUN HEDEFİ İLK ÜÇ
Gölcük Belediyesi’nin başarılı taekwondo sporcusu Muhammet Ahmet Aydın, 45 kilogram genç erkekler kategorisinde, 8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’na katılacak.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
HEDEF İLK ÜÇ
8.Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası, 10-12 Mart tarihlerinde, İstanbul’da düzenlenecek. Gölcük Belediyesi’nin başarılı sporcu Muhammet Ahmet Aydın, 45 kilogram genç erkekler kategorisinde katılacak. Aydın eğer bu turnuvada ilk üçe girerse Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi, Başkanlık Kupası’nda da ilimizi temsil edecek.

TURNUVAYA İYİ HAZIRLANDI
Gölcük Belediyesi Taekwondo Hocası Zabit Pustu nezaretinde turnuvaya en iyi şekilde hazırlandığı belirten genç sporcu Aydın, hedefinin ilk 3’e girerek ülkemizi ve Gölcük’ü en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de, Aydın’a turnuvada üstün başarılar diledi.
Anahtar Kelimeler:
BAŞARILI
TAEKWONDOCU'
HEDEFİ
Yorumlar (0 Yorum)
- Pazar 13.9 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 9.1 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
- Salı 14.9 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı



