Kocaeli Servisciler Odası Başkan Adayı Ahmet Taşcı, Darıca Balıkçısı’nda düzenlediği kahvaltı programında Darıcalı servisçi esnafı ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen buluşma, Ahmet Taşcı’ya verilen güçlü destekle dikkat çekti.
DARICA’NIN TANINMIŞ İSİMLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU
Düzenlenen programa Darıca’nın tanınmış iş insanlarından Halil Tanrıverdi, CHP Darıca eski Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılboğa, Darıca Esnaf ve Sanatkârlar Odası camiasından ve Darıca’nın kanaat önderlerinden Aytekin Aşutoğlu, Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık, Darıca Serhat Karslılar Derneği Başkanı Aziz Tepebaş, Darıca Gençler Birliği tribün lideri Orhan Atik, Darıca Gençler Birliği Taraftar Derneği Başkanı Hasan Zengin, Darıca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Denetleme Kurulu Başkanı Suat Güler ile çok sayıda Darıcalı servisçi ve esnaf katıldı.

“DEĞİŞİMİN ADRESİ AHMET TAŞCI”
Program boyunca söz alan katılımcılar, servisçi esnafının yaşadığı sorunlara hâkim, sahadan gelen bir isim olarak Ahmet Taşcı’ya güvendiklerini ifade etti. Katılımcılar, mevcut sorunların çözümünün güçlü, şeffaf ve esnaf odaklı bir yönetim anlayışıyla mümkün olacağını vurgulayarak destek mesajları verdi.
AHMET TAŞCI: “BU YOLA MAKAM İÇİN DEĞİL, HAK MÜCADELESİ İÇİN ÇIKTIK”
Programda konuşan Ahmet Taşcı, kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü:
“Biz bu yola bir koltuk sevdasıyla değil, yıllardır direksiyon başında ekmeğinin peşinde koşan servisçi kardeşlerimizin sesi olmak için çıktık. Sahada olmayanın, serviscinin halinden anlaması mümkün değildir. Biz bu mesleğin mutfağından geliyoruz.”
“Servisçi esnafı bugün birçok sorunla boğuşuyor. Artan maliyetler, akaryakıt fiyatları, sigorta giderleri, cezalar ve denetimler esnafımızı zorluyor. Oda yönetimi, esnafın karşısında değil, yanında olmalıdır. Bizim anlayışımız budur.”
“Şeffaf, katılımcı ve adil bir oda yönetimi kuracağız. Kararlar kapalı kapılar ardında değil, esnafla birlikte alınacak. Kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, herkesin hakkını savunan bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz.”
“Bugün burada oluşan tablo, Darıca’daki servisçi esnafının değişim istediğini açıkça gösteriyor. Birlik ve beraberlik içinde hareket edersek, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur.”

“SERVİSCİNİN ODASI, SERVİSCİNİN YUVASI OLACAK”
Taşcı, oda yönetimini devralmaları halinde servisçi esnafının her an ulaşabileceği, sorunlarını rahatlıkla dile getirebileceği bir yapı oluşturacaklarını da vurguladı:
“Oda kapıları sadece seçim zamanı değil, her zaman açık olacak. Serviscinin odası, serviscinin yuvası olacak. Kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir dönem başlatacağız.”
Kahvaltı programı, karşılıklı sohbetler ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona ererken, salondan yükselen ortak mesaj netti:
Darıcalı servisciler değişim için Ahmet Taşcı dedi.