Erkan Azeri Ömer Faruk Başaran’ı Bombaladı.‘’Siyaset bazen boş konuşanları pejmürde eder.’’

14.04.2020 10:09:00 0
Erkan Azeri  Ömer Faruk Başaran’ı  Bombaladı.‘’Siyaset bazen boş konuşanları pejmürde eder.’’

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu eleştirmesine MHP MYK Üyesi Erkan Azeri’den. Tepki geldi. Siyaset bazen boş konuşanları pejmürde eder.” dedi.

 

DEVLET İŞLERİ İLE ŞİRKET İŞLERİNİ KARIŞTIRMA

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın  açıklamalarına tepki veren  MHP MYK Üyesi  Azeri, “SEROK AHMET’te iyi danışırdı ama hiç dövüşemezdi. Gel denince gelir ,git denince giderdi. Sanki Genel Başkanı Ahmet Beyin bir duruşu vardı da biz göremedik. Ömer Faruk bey Devlet işleriyle, şirket işlerini bir birine karıştırmasın” 

 

DAVUTOĞLU’NUN NEDEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLASIN

“Önce kendi Genel Başkanının Başbakanlıktan neden istifa ettiğini açıklasın. Kendi Genel Başkanı “ stratejik derinlik diye uydurduğu bir programı uyguladı “ ve komşularla sıfır problem diye yola çıkıp; başımızı belaya sokmadığı komşu bırakmadı.  Medeniyetler ittifakı, çözüm süreci derken; Doğu ve Güneydoğu bölgemizde Hendeklerin kazılmasının mimarı olan Serok Ahmet ‘i oda çok yakında tanır”

 

SİYASET BOŞ KONUŞANLARI PEJMÜRDE EDER

Ömer Faruk Bey tabela partisi İl Başkanı olduğunun çok yakında farkına varacaktır. Zira kongrede İl Başkan adayı bile olamayacaktır. Ayrıca kendisinin İP ‘in ilk Kocaeli kurucu İl Başkanı ile çok ortak özelliği var; muhtemelen siyasi geleceği de aynı olacaktır. Kendisine tavsiyem tribün siyaseti yapmasın; ilk golü kendi kalesine atacağından hiç şüphem yok. Ömer Faruk bey iyi eğitim almış, ekonomik refah seviyesi çok yüksek bir arkadaşımız. Mümkünse elindeki imkanları bundan önce olduğu gibi yine ailesine kullansın. Siyaset bazen boş konuşanları pejmürde eder.” dedi

 

Yorumlar (0 Yorum)
Adınız
E-Posta
Telefon
Yorumunuz