Tarih: 03.11.2020 09:28

GELECEK GEBZE'DE ARGE BİRİMİ GENÇ BAŞKANA EMANET

Facebook Twitter Linked-in

Osmanoğlu, Arge gibi önemli bir birime gençlerin öncülük etmesinin önemini vurgulayarak ''Gençlerin önünü açmak için bu konuda güvendiğimiz Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkan Yardımcısı İrfan Osman Kızılkanat'a görevi teslim ediyorum'' dedi.

Kızılkanat, ''ARGE Birimi başkanlığına beni görevlendirdiği için İlçe Başkanımız Müslüm Osmanoğlu'na teşekkür ediyorum. Başta eğitim, bilim ve teknoloji olmak üzere çalışmalarımızı hazırlayıp bu çalışmalarda partimizin yararlanmasını sağlayacağız. Kurumsal kimlik kazandırmak için çalışmaları sürdüreceğiz. Parti içinde eğitim programlarının alt yapısını oluşturup, yaklaşan seçimler için gerekli çalışmaları daha etkin kılmak için mücadele edeceğiz ''dedi.

 

İRFAN OSMAN KIZILKANAT KİMDİR?

1994 Ağrı doğumlu olan İrfan Osman Kızılkanat eğitim hayatını tamamladıktan sonra 2019 da evlendi. Gebze'de bulunan İrfanoğlu Turizm'in yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda Efetur Gebze işletmelerinin sahibidir. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —