Hıdırellez’de dilek ateşi Balkan Dernekleri Yerleşkesinde yanacak

İzmit Belediyesi ve Balkan dernekleri ortaklığıyla Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nde baharın gelişini temsil eden Hıdırellez etkinlikleri yapılacak.

GÜNDEM 1.05.2022 12:48:00 0
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Hıdırellez’de dilek ateşi Balkan Dernekleri Yerleşkesinde yanacak

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle hayata geçirilen ve Kocaeli’deki Balkan derneklerinin faydalandığı Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nde Hıdırellez etkinlik programı planlandı. İzmit Belediyesi ve Balkan dernekleri ortaklığında 5-6 Mayıs tarihlerinde Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nde Hıdırellez şenlikleri düzenlenecek. 


DİLEK ATEŞİ YAKILACAK
Hıdırıellez Şenlikleri Kapsamında 5 Mayıs Perşembe günü MAP HOYTAG halk oyunları gösterisi, dilek ateşinin yakılması ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi Türk Halk Müziği Korosu konseri gerçekleşecek. 6 Mayıs Cuma günü etkinlikler yöresel yemek ikramı, Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğunun gösterisi ve Gül Özgüner Altın’ın konseri ile devam edecek.

Yorumlar (0 Yorum)
Adınız
E-Posta
Telefon
Yorumunuz
  • Cuma 19.2 ° / 12.5 ° false
  • Cumartesi 16.6 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.5 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı