İŞ YERİNİ KURŞUNLAYAN ŞAHISLAR İÇİN GEREĞİ YAPILDI

Bahse konu şahıslar hakkında "TCK-220 Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanuna Muhalefet ile Silahlı Tehdit" suçları kapsamında adli işlem yapıldı

GÜNDEM 20.10.2025 09:19:00 0
İŞ YERİNİ KURŞUNLAYAN ŞAHISLAR İÇİN GEREĞİ YAPILDI

15.10.2025 tarihinde ilimiz İzmit ilçesinde faaliyet gösteren bir işyerinin ateşli silah ile kurşunlanması olayına ilişkin yapılan araştırmada; 

KOM Şube Müdürlüğümüz tarafından yapılan saha çalışmaları ve KGYS kameraları ile 50 farklı işyeri kamerasının izlenmesi neticesinde, saldırının bir suç örgütünün faaliyeti çerçevesinde İstanbul ilinden ilimize gelen 2 eylemci tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş olup, İstanbul ilinde aynı gün içinde düzenlenen operasyon sonucu B.C ve İ.D. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Bahse konu şahıslar hakkında "TCK-220 Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanuna Muhalefet ile Silahlı Tehdit" suçları kapsamında adli işlem yapılarak 17.10.2025 tarihinde sevk edildikleri adli makamlarca B.C. ve İ.D. tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. 

Yorumlar (0 Yorum)
Adınız
E-Posta
Telefon
Yorumunuz
  • Pazartesi 17.2 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.9 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı