MHP CAMİASINI YASA BOĞAN VEFAT: SAİT AYAZ HAYATINI KAYBETTİ

MHP’nin geçmiş dönem yöneticilerinden Ali Osman Ayaz’ın babası Sait Ayaz’ın vefatı camiada üzüntüye yol açtı. Ayaz, Pazar günü öğle namazının ardından Eyüp Sultan Camii’nden son yolculuğuna uğurlanacak.

YAŞAM 21.02.2026 15:32:00 0
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult
MHP CAMİASINI YASA BOĞAN VEFAT: SAİT AYAZ HAYATINI KAYBETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası geçmiş dönem Belde Başkanlarından ve aynı zamanda eski İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz’ın babası Sait Ayaz vefat etti. Merhum Ayaz’ın vefatı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra MHP camiasında da büyük üzüntüye yol açtı.

Sait Ayaz için cenaze töreni 22 Şubat Pazar günü öğle namazına müteakip Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından gerçekleştirilecek. Ayaz, burada yapılacak tören sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.

Kocaeli Nabız Gazetesi olarak merhum Sait Ayaz’a Allah’tan rahmet, başta Ayaz ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve MHP camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar (0 Yorum)
Adınız
E-Posta
Telefon
Yorumunuz
  • Cumartesi 14 ° / 6.9 ° false
  • Pazar 6.6 ° / 3.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 7.1 ° / 3.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı