MHP’li Okur: Hürriyet’e soruşturma açılsın

Ahmet Hazer’in Başkan Hürriyet’in mesajlarını deşifre etmesinin ardından açıklama yapan MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, Cumhuriyet Savcılarına seslenerek konuyla ilgili soruşturma açılması gerektiğini söyledi

SİYASET 25.08.2021 18:17:00 0
MHP’li Okur: Hürriyet’e soruşturma açılsın

İZMİT Belediyesi'nde 2 yıl önce göreve başlayan Ahmet Hazer geçtiğimiz günlerde görevden alındı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in göreve başladığından beri yol aldığı Hazer sosyal medya hesabından konuyla çok sayıda açıklama yaptı. Başkan Hürriyet’in whatsapp konuşmalarını ifşa eden Hazer’e çok sayıda destek gelirken konuyu eleştirenler de oldu.

 

DEŞİFRE ETTİ

İzmit Belediyesi Basın Yayın Grubu’nda Hürriyet’in yazdığı ve Hazer’in deşifre ettiği konuşmada, Başkan Hürriyet’in Büyükşehir’in billboardlarının yıkılmasını söylemesi dikkatleri çekti. Mesajların kamuoyuyla paylaşılmasının ardından MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’dan konuyla ilgili eleştiri geldi. Okur, “Bir belediye başkanının görevi devletin imkanlarıyla yapılan bilbordları yine devletin imkanlarıyla var olan iş makinalarıyla yıktırmak değildir” dedi.

 

 SAVCILARA SESLENDİ

Başkan Okur Cumhuriyet Savcılarına seslenerek, “Sayın Fatma Kaplan Hürriyet Hanımefendiyi takındığı üslup nedeniyle vatandaşlarımızdan özür dilemeye davet ediyorum. Söz konusu olayla ilgili tarafların açıklamalarından sonra, kamuoyunun aydınlatılması ve millet vicdanının rahatlaması amacıyla cezai anlamda soruşturma yapılması için Cumhuriyet Savcılarımıza çağrıda bulunuyorum. İzmit'imizin gerçek anlamda gülümseyeceği günler temennisi ile saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler: : Hürriyet’ soruşturma açılsın
Yorumlar (0 Yorum)
Adınız
E-Posta
Telefon
Yorumunuz