Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat ağabeyi tarafından öldürüldü

Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Erzurum'un Horasan ilçesinde ağabeyi tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti.

GÜNCEL 21.06.2025 15:50:00 0
Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat ağabeyi tarafından öldürüldü

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat silahla vurularak öldürüldü.

Erzurum'un Horasan ilçesi Çayırdüzü Mahallesi'nde Kadir Canpolat (45) ile ağabeyi M. Canpolat (46) arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M. Canpolat, kardeşi Kadir Canpolat'a silahla ateş etti.


GÖZALTINA ALINDI

Ağır yaralanan ve ambulansla Horasan Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Kadir Canpolat, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Zanlı, jandarma tarafından gözaltına alındı.

KADİR CANPOLAT KİMDİR?

Kadir Canpolat, 1980 yılında Erzurum-Horasan'ın Çayırdüzü köyünde dünyaya geldi. Genç yaşlarda Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları'nda görev aldı. 2000'li yıllarda kurduğu Osmanlı Ocakları ile adını duyuran Canpolat, daha sonra 2023 yılında kurduğu Ocak Partisi'nin genel başkanlığına seçildi.

Yorumlar (0 Yorum)
Adınız
E-Posta
Telefon
Yorumunuz
  • Salı 29.9 ° / 16.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.6 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.1 ° / 15 ° Güneşli