Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV ekranlarında katıldığı programda hem özel hayatına hem de siyasi sürece ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Özel, en çok keyif aldığı aktivitelerden birinin arkadaşlarıyla King oynamak olduğunu belirterek, bu konuda iddialı olduğunu söyledi. Yatılı okul arkadaşlarıyla yıllardır süren bir rekabet içinde olduklarını ifade eden Özel, “Son 3 yılda 2 kez şampiyon oldum. Yazları fırsat buldukça King turnuvası yaparız. Mütevazı olmayacak kadar iyi oynarım” dedi.
King oyununun kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını dile getiren Özel, “En sevdiğim şey yatılı okul arkadaşlarımla King oynamak. Büyük bir ciddiyetle oynuyoruz ama şampiyonluk sonrası şakalar bir yıl sürüyor” ifadelerini kullandı.
“SEÇİM SONRASI BÜYÜK BİR ÇÖKÜŞ YAŞANDI”
Siyasi hayatına da değinen Özel, genç yaşta önemli görevler üstlendiğini belirterek, 27 yaşında oda başkanı olduğunu ve uzun yıllardır yoğun bir tempoda çalıştığını söyledi.
Seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özel, “Seçimi kaybettik, seçimi kaybedince büyük bir çöküş oldu. Bu çöküşün ardından birilerinin sorumluluk alıp partiyi ve ülkeyi ayağa kaldıracak motivasyonu sağlaması gerekiyordu” dedi.
Genel başkanlık görevini bu süreçte üstlendiğini ifade eden Özel, “Birinin bunu yapması lazımdı. Böyle bırakamazdık. İnsanlar duygusal kopuş yaşadı” şeklinde konuştu.