ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUN DA YARGILANDIĞI İHALEYE FESAT DAVASINDA DURUŞMA ERTELENDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da aralarında bulunduğu 33 sanığın yargılandığı davada duruşma basına kapalı yapıldı. Mahkeme, yargılamayı 25 Şubat’a erteledi.

GÜNDEM 17.02.2026 16:04:00 0
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult
ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUN DA YARGILANDIĞI İHALEYE FESAT DAVASINDA DURUŞMA ERTELENDİ

Özlem Çerçioğlu’nun da aralarında bulunduğu 33 sanığın “ihaleye fesat karıştırma” ve “görevi kötüye kullanma” suçlamalarıyla yargılandığı davanın duruşması, Aydın 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Basına kapalı yapılan duruşma, 25 Şubat’a ertelendi.

2013–2015 yılları arasında Aydın Büyükşehir Belediyesi, kapatılan Aydın Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü, ASKİ Genel Müdürlüğü ve Efeler Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen bazı ihalelere ilişkin yürütülen soruşturmalar kapsamında açılan ve daha sonra birleştirilen davada sanıkların yargılanmasına devam edildi.

Birleştirilen davada Çerçioğlu’nun da aralarında bulunduğu 25 sanık hakkında “ihaleye fesat karıştırma”, 8 sanık hakkında ise “görevi kötüye kullanma” suçlaması bulunuyor.

Bugün görülen duruşmada dosyada gizlilik kararı bulunmamasına rağmen basın mensupları duruşma salonuna alınmadı ve yargılama basına kapalı gerçekleştirildi. Mahkeme, duruşmayı 25 Şubat tarihine erteledi.

 

Yorumlar (0 Yorum)
Adınız
E-Posta
Telefon
Yorumunuz
  • Salı 18.2 ° / 8 ° false
  • Çarşamba 8.8 ° / 3.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 12.6 ° / 2.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı