Rusya kruvazörün intikamını almak için Kiev'i hedef aldı!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 53. gününde başkent Kiev yine Rus birliklerinin tarafından düzenlenen füze saldırılarının hedefi oldu.

GÜNDEM 17.04.2022 14:17:00 0
Rusya kruvazörün intikamını almak için Kiev

Rusya işgaline devam ederken Ukrayna ordusu tarafından füzelerle vurularak batırılan Moskova kruvazörünün intikamını almak için başkent Kiev'e yönelik saldırılarını artırdı. Kiev'deki birçok hedef iki gün içinde 3 kez füzelerle vurulurken, şehrin üstü siyah dumanla kaplandı ve her yerden siren sesleri yükseldi. Halkın panikle sığınaklara indiği Kiev'deki bir tank tamir fabrikasını da hedef alan Rusya, fabrikayı kullanılamaz hale getirirken, yerleşim yerlerine büyük zarar verdi.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 53. gününde başkent Kiev yine Rus birliklerinin tarafından düzenlenen füze saldırılarının hedefi oldu. Rusya'nın Karadeniz filosunun amiral gemisi Moskova'nın batması sonrasında Moskova yönetimi Kiev'deki birçok hedefi füzelerle vurdu.

Rusya kruvazörün intikamını almak için Kiev'i hedef aldı! Sirenler çaldı, halk paniklere sığınaklara indi

BAŞKENT KİEV İKİ GÜNDE 3 KEZ FÜZELERLE VURULDU

Rusya'nın Karadeniz filosunun amiral gemisi Moskova'nın batması sonrası Kremlin saldırılarını artırdı. Kiev'deki birçok hedef iki günde 3 kez füzelerle vuruldu. Şehrin üstü siyah dumanla kaplandı, sirenler çaldı ve halk panikle sığınaklara indi.

 

Rusya kruvazörün intikamını almak için Kiev'i hedef aldı! Sirenler çaldı, halk paniklere sığınaklara indi

TANK TAMİR FABRİKASI KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Rusya'nın hedefinde bu kez tank tamir fabrikası vardı. Başkent Kiev'e çok yakın bir mesafede olan fabrika, yüksek hassasiyetli uzun menzilli füzelerle vuruldu. Fabrika kullanılamaz duruma geldi. Bombardıman yerleşim yerlerine de zarar verdi.

Rusya kruvazörün intikamını almak için Kiev'i hedef aldı! Sirenler çaldı, halk paniklere sığınaklara indi

Yorum