Suriyelilerin ülkelerine dönüş projesi masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Beştepe'de bir araya gelecek.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Toplantıda, 1 milyon Suriyelinin ülkelerine dönüş projesinin takvimine ilişkin ayrıntılar da görüşülecek.
Kabine toplantısı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek. Toplantıda sığınmacı ve göçmenlerle ilgili devam eden tartışmanın ele alınması bekleniyor.
GÖÇMENLERİN DÖNÜŞÜNE AİT PROJE MASADA
Kabine toplantısında 1 milyon Suriyeli için hazırlanan dönüş projesinin değerlendirilmesi ve projenin takvimine ilişkin ayrıntıların masaya yatırılacağı belirtiliyor.
ENFLASYON VE FİYAT ARTIŞLARIYLA MÜCADELEDE ATILACAK ADIMLAR
Ekonomideki son gelişmeler de Kabine'nin gündeminde olacak. Bu çerçevede hem enflasyonla hem de fiyat artışları ile mücadele çerçevesinde atılacak adımlar ele alınacak.
RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI DA BAŞLIKLAR ARASINDA
Toplantıda ayrıca yurt içi ve sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları ile Ukrayna- Rusya savaşının kapsamlı şekilde değerlendirilmesi bekleniyor.
- Cuma 18.7 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 15.6 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 13.9 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı



