YILDIZLI TUGAY'IN AİLESİNE EV ALACAK

Partide para toplanmayacağı, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın Adak’ın ailesine evi kendisinin alacağı öğrenildi.

SİYASET 22.02.2021 14:18:00 0
YILDIZLI TUGAY

Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tugay Adak geçtiğimiz haftalarda işsizlik ve maddi sorunlar nedeniyle yaşamına son vermişti. Arkadaşlarının acı ölümü nedeniyle oldukça üzgün olan ve arkadaşlarının ailesine yardımcı olmak isteyen CHP’li gençler, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’dan Adak’ın ailesine ev alınmasını istemişti. Yıldızlı’nın da bunun üzerine partide kampanya başlatarak Adak’ın ailesine ev alacağı konuşuluyordu. Yıldızlı’nın kampanyadan vazgeçerek Adak’ın ailesine kendisinin ev alacağı öğrenildi.

HARIL HARIL EV ARIYOR

Adak’ın geride kalan ailesi için geç de olsa harekete geçen CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın para toplama işinden vazgeçtiği ve partililere “Evi kendim alacağım” dediği öğrenildi. Yıldızlı’nın şu anda 42 Evler mevkiinde kirada oturan Adak’ın ailesi için yine o civarlarda harıl harıl ev aradığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler: YILDIZLI TUGAY' AİLESİNE ALACAK
Yorumlar (0 Yorum)
Adınız
E-Posta
Telefon
Yorumunuz